Mainosteippaukset ja -tekstiilit

Mainosteippaukset

Erotu joukosta! Näyttävillä mainosteippauksilla yrityksesesi huomataan myös liikenteessä. Kustannustehokas ratkaisu vuorokauden ympäri. Ajoneuvoja voidaan yliteipata sekä pidempi- että lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi mainoskampanjoita ja promootioita varten. Yliteippaukset voidaan tehdä asiakkaan omissa tai Raffin tiloissa.

Yliteippaus

Yliteippauksella saat helposti ja turvallisesti autosi värin vaihdettua. Teippi ei vaurioita maalipintaa mitenkään vaan suojaa sitä, teipin voi myös poistaa milloin tahansa jälkiä jättämättä. Värivaihtoehtoja on lukuisia kiiltävistä perusväreistä aina mattametalli ja kromisävyihin. Auto voidaan myös yliteipata juuri sinulle suunnitellulla tulostegrafiikalla. Yliteippaus kestää noin 3-4 työpäivää, 1 päivä varataan teipin liima-aineen aktivoitumiseen ja muihin toiminpiteisiin, jotta työ olisi takuunalainen.

Ajoneuvot

Mainosteippaus yrityksesi autoon on erinomainen ja edullinen tapa saada näkyvyyttä yrityksellesi. Liikkuva mainoksesi huomataan varmasti!
Suoritamme ajoneuvoteippaukset toiveidesi mukaan perus logo teippauksesta aina värin vaihtoon asti. Esimerkkikohteita:

  • henkilöautot
  • pakettiautot
  • jakeluautot
  • linja-autot
  • kuorma-autot ym. (tulostusgrafiikka kuvia yms)

Mainostekstiilit

Logolla varustetut tekstiilit ovat hyvä keino viestiä omasta vahvasta brändistä. Logon painatus monipuolisesti eri materiaaleihin lisää huomattavasti yrityksesi näkyvyyttä.
Valikoimaamme kuuluu erilaiset työ- ja vapaa-ajan vatteet ja niiden ulkoasun brändääminen yrityksesi ilmeen mukaisesti.

Toteutamme painatukset lämpösiirrettävillä, joustavilla materiaaleilla. Vaihtoehtoina yksivärinen, muotoon leikattu teksti tai monivärinen, tulostettu kuva. Lopputulos on laadukas, sileäpintainen sekä hyvin pesua ja kulutusta kestävä.

Muistathan, että painatetut vaatteet ja asusteet tulee pestä nurinpäin käännettynä max. 40 asteessa ja ilman huuhteluaineita! Näin pidennät painatuksen käyttöikää.